Nutrimedes Opleidingen
Formations Nutrimedes

2018

Programma

12u45

Ontvangst

13u00

Theoretische grondslagen vegetarisme en veganisme + praktische richtlijnen (Lisa Steltenpool)

Lisa Steltenpool is diëtist met focus op plantaardig eten. Ze runt haar eigen diëtistenpraktijk waar ze wekelijks vele cliënten coacht naar een gezonde levensstijl. Ze schreef het succesvolle boek "De vegarevolutie", dat twee prijzen won. Vorig jaar verscheen haar tweede vegan lifestyleboek: "Kickstart, naar een energieke en gezonde levensstijl".

14u30

Pauze

14u45

Aandachtspunten bij sporters, zwangerschap & kinderen + praktische richtlijnen (Lisa Steltenpool)

16u15

Afsluitende kookdemo met proevertjes (Pieter-Jan Lint)

Chef Pieter-Jan Lint wil zo veel mogelijk mensen warm maken met een verfrissende kijk op de plantaardige keuken & hen bovenal laten ervaren & proeven. Hij volgde naast zijn koksopleidingen in België en werkervaring in diverse gastronomische restaurants, een traject als voedingsconsulent en studeerde aan het befaamde Matthew Kenney Culinairy Institute (US). Hij werkte ondermeer mee aan projecten als Mijn Pop-up restaurant (Paleo Concept), kookboeken rond gezonde voeding (Superfoods - Lannoo & detox sappen en smoothies), artikels (Libelle Lekker - Change Magazine - Sjiek Magazine) en deelt zijn kennis door middel van workshops, demo's en dinners.

17u45

Einde

Praktische info

  • Datum
    Dinsdag 20 februari 2018
    12u45 tot 17u45
  • Locatie
    Odisee - Technologiecampus Gent
    Gebroeders De Smetstraat
    9000 Gent (meer info)
  • Doelgroep
    Artsen, diëtisten, verpleegkundigen, kinesitherapeuten en andere professionelen

Deelnameprijs

125 €
inschrijven na 16/2: 155 €

Nu inschrijven